Hesroicy Winter Beanie Цветово-блок Хемминг дизайн Неестив без ръб капачка за капачка поддържайте топли шапки жени мъже мъже шапка с шапка за опаковане на шапка облекло аксе?

Hesroicy Winter Beanie Цветово-блок Хемминг дизайн Неестив без ръб капачка за капачка поддържайте топли шапки жени мъже мъже шапка с шапка за опаковане на шапка облекло аксесоари

BGN 5.83

Сума

) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екран Поради различно ръчно измерване Той е конструиран от памучен материал. Обиколката на главата е 56-60см. Цветни блокове Детайли : Обиколка на главата : 56-60cm/22. Опаковането включва : 1 х шапка от шапка с меката материя, еластична и сгъваема, зимната шапка не само ще ви направи удобни за носене и не лесно да оставяте следи по кожата на главата си, но и да пасват на повечето глави Форми, така че не е нужно да се притеснявате, че главата ви е твърде голяма или твърде малка. Не е само модната зимна шапка, която е цветна блок, подгъващ дизайн, лесен за съчетаване със зимни палта, якета надолу, вълнени палта, рокли и т.Описание : С меката тъкан, еластична и сгъваема, зимната шапка не само ще ви направи удобни за носене и не лесно да оставяте следи по кожата на главата си, но и да побере повечето форми на главата, така че не е нужно да се притеснявате Главата ви е твърде голяма или твърде малка., но също така и много топло, правейки вашите Главата не е лесно да се изстине. Подходящ за жени и мъже и годни за дейности на закрито или на открито, като зимен на открито, пътуване, ваканция, пазаруване, дата, офис, туризъм и т.


Декларирани характеристики

Свързани продукти